preskoči na sadržaj
Novosti

Županijsko natjecanje u krosu

Dana 27.10.2017. održano je Županijsko natjecanje u krosu u  OŠ Bedenica. Na natjecanju je sveukupno sudjelovalo 426 učenika među kojima je sudjelovalo i naših 16 učenika iz 4 kategorije. U prvoj utrci za učenice 5. i 6. razreda sudjelovale su učenice Petra Katanec, Brigita Vrban, Leonarda Miloš i Gabrijela Juren. Treba istaknuti odlično 8. mjesto Petre Katanec i 26. mjesto Brigite Vrban u konkurenciji od 80 natjecateljica. U ukupnom poretku, u ovoj kategoriji, naša je škola zauzela odlično 10. mjesto od ukupno 21 škole. U sljedećoj kategoriji učenika 5. i 6. razreda natjecali su se učenici Emanuel Bađun, Ivan Došen, Emanuel Ferin i Leonardo Dropučić. U ovoj kategoriji zauzeli smo posljednje mjesto od 20 škola. U kategoriji učenica 7. i 8. razreda predstavljale su nas učenice Eva Litvić koja je osvojila odlično 16. mjesto u konkurenciji od 99 učenica. Ostale naše natjecateljice bile su Matea Zagorec, Leticia Belobrajdić i Martina Pejić. U ukupnom poretku u ovoj kategoriji naše učenice zauzele su 21. mjesto od 26 škola.  U posljednjoj kategoriji učenika 7. i 8. razreda sudjelovali su učenici Luka Juren koji je završio kao 39. natjecatelj, Luka Budek 43., Antonio Horvat 68. i Patrik Pukšec kao 104. u konkurenciji 111 natjecatelja. U ukupnom poretku škola, u ovoj kategoriji, naši su učenici završili 17. u konkurenciji 28 škola. U premijernom nastupu naših učenika na Županijskom natjecanju iz krosa naši su učenici ostvarili zadovoljavajuće rezultate i ostavili srce na teškom i mokrom terenu u teškim vremenskim uvjetima te pokazali hrabrost i želju  dajući svoj maksimum. Zaslužuju  samo riječi pohvale za sudjelovanje na ovom natjecanju. Isto tako pohvaljujem OŠ Bedenica, kao domaćinu na odličnoj premijernoj organizaciji ovog natjecanja i na toploj dobrodošlici svim učenicima i učiteljima koji su se pobrinuli da 426 učenika sretno i zadovoljno otiđu iz Bedenice.

Vladimir Sever, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dražen Crni   datum: 30. 10. 2017.

Važni datumi

3.9. prvi dan nastave prvog polugodišta

21. 12. Božićna svečanost

24.12. - 11.1. zimski odmor učenika

14.1. prvi dan nastave drugog polugodišta

18.4. - 26.4. proljetni odmor učenika

30.5. Dan škole

14.6. zadnji dan nastave

 

 

Priloženi dokumenti:
Kalendar nastave 2018-2019.pdf


Satnica škole

Rasporedi zvona dostupni su u prilogu.


Raspored informacija

Raspored informacija za roditelje dostupan je u prilogu.


Školska himna

Školsku himnu napisala je učenica bivšeg 8.b razreda Monika Zmiša, a uglazbila ju je profesorica glazbene kulture Matea Petrić.

Ona nije najveća na svijetu
al' je za nas ponos na planetu.
Ona je najbolja za svoje đake
kao i učitelj što stvara prvake.

Nagrađena je za vrt najljepši
s ravnateljicom koja nam se smiješi.
Naša je škola mjesto sreće
u zimsko jutro i ljetno veče.

U vrtu Ksaver Šandor Đalski
blista nam bista,
a zastava vije se do neba
dok Đalski vječno djecu gleda.

Svih osam godina ovdje smo proveli,
svoje smo glave znanjem punili.
A kad je vrijeme odlaska
nikome nije do rastanka.


E-nasilje

Nasiljem se ne smatra samo fizički udarac, već i vrijeđanje, omaložavanje i iskorištavanje djece putem interneta. Ukoliko smatrate da ste žrtva elektroničkog nasilja ili pak poznajete takvu osobu ili situaciju, prijavite to klikom na "Crveni gumb".


Tražilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 10. 2011.

Ukupno: 373351
Danas: 41
preskoči na navigaciju